Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Sandmans far

Neil Gaiman har fascinert lesere over hele verden med sine tegneserieromaner i «Sandman»-serien.Les svarene, og se Gaimans hilsen til Dagblad-leserne!

Sist Neil Gaiman var i Oslo, strakte køen seg rundt kvartalet under signeringen i bokhandelen Tronsmo.

Der signerer han også «Drømmeriket», den andre tegneserieromanen i serien Sandman. Men først skal Gaiman svare på Dagbladet-lesernes spørsmål på nettet.

Se Video i Realplayer

<>
»Se Neils velkomsthilsen til Dagblad-leserne

Sandman (Drøm på norsk) er en slags guddom som hersker over drømmeriket, og opptrer som en gjennomgangsfigur i Sandman-serien. Imidlertid er det menneskene, de som drømmer, som er hovedpersoner.

Gaiman selv har kalt Sandman-serien en blanding av skrekk, fantasy og superheltserie. Mer om serien finner man på Bladkompaniets Sandman-sider

Har du noen spørsmål om drømmeriket? Neil Gaiman sitter klar ved tastaturet tirsdag fra kl 1300.

Send inn dine spørsmål (på engelsk) nå!

I NORGE:</B> Neil Gaiman og hans figurer fra «Drømmeriket».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling