Mot slutten for Spice Girls?

LONDON (Dagbladet): Det hersker fullstendig kaos rundt Spice Girls. Mens fire av krydderjentene i kveld spiller for norske fans i Oslo Spektrum, er utbryteren Geri Halliwell som sunket i jorden. En talsmann for gruppa sier at han ikke kan avvise ryktene om at gruppen er splittet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ginger Spice er reist fra England, og befinner seg for tiden på hemmelig adresse. Dermed er det planlagt et krisemøte i jentegruppa i begynnelsen av neste uke, meldes det.

- Har Geri hoppet ut av de berømte platåskoene?

- Hun måtte ta et par dager fri. Det er alt jeg vet. Ut over akkurat det, så er vi like mye i mørket som alle andre. Men jeg er sikker på at alt bli klart i løpet av kort tid. Jeg kan ikke si noe mere nøyaktig enn det, sier talsmannen for gruppen til BBC.

Geri Halliwell er av de fleste regnet som lederen av Spice Girls. Hvis Ginger Spice bestemmer seg for å forlate gruppa, vil dette ramme Mel B og hennes kryddervenninner.

Ryktene sier at det var Geri som i fjor høst fikk sparket bandets manager Simon Fuller, og Spice Girls-ekspertene spør nå om denne oppsigelsen var begynnelsen til slutten for Spice Girls.

<B>SNART SLUTT?</B> Spekulasjonene om Spice Girls-eventyret snart er over er mange etter at Geri ikke dukket opp i Oslo i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer