Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Stellan Skarsgård på nettet

- Jeg har ingenting med Skarsgård-slekta i Ål i Hallingdal å gjøre, hevder Stellan Skarsgård hardnakket i dagens nettmøte fra Haugesund. Les svarene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars von Trier har gitt ham roller i «Breaking the Waves», «Riget II» og i høstens «Dancer in the Dark» hvor han spiller mot Catherine Deneuve, Björk og Peter Stormare.

Internasjonal stjerne

Han har opparbeidet seg internasjonalt ry gjennom «Jakten på Rød oktober», «Good Will Hunting», Spielbergs «Amistad» og i Renny Harlins «Ronin» og «Deep Blue Sea». I «Tilværelsens uutholdelige letthet» var det flere svensker på rollelista - både Lena Olin og Erland Josephson - som også er Haugesund-aktuell med Troløs.

Svorsk

Han norskdebuterte i «Kjærlighetens kjøtere» og har spilt i «Insomnia». Nå er han igjen aktuell som fylliken Tomas som må fraktes fra Norge til Aberdeen av sin datter Kaisa(Lena Heady) - i Hans Petter Molands «Aberdeen». Han har aktivt hjulpet Moland med finansieringen helt siden Cannes-festivalen for to år siden - til sluttproduktet som vises for første gang i Haugesund denne uken.

Stellan Skarsgård møtte Dagbladets lesere i dag klokka 10.15. Les svarene.

DØD PÅ FILM:<Br>Jäg beregner at jäg dør i 30% av mine filmer och det får jäg leva med, skriver Stellan Skarsgård til Dagbladet.nos lesere.