Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Thomas Robsahm!

Han er nominert til Amanda for filmen «S.O.S», samme film var også blant de mest sette norske filmene i fjor. Han har produsert tre av episodene i «De 7 Dødssynder» og han har samarbeidsprosjekt på gang med Ettore Scola. Still spørsmål til Thomas Robsahm!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas Robsahm er blant Norges unge og fremadstormende filmregissrører og produsenter. Sønn av en italiensk regissør og en norsk skuespiller ble han født med film i blodet.

Thomas fikk sitt gjenombrudd som regissør med spillefilmen «Svarte Pantere» i 1992. Siden den gang har han regissert dokumentarfilmen om fotballspilleren Erik Mykland, «Myggen» og suksessfilmen «S.O.S». Nå er han travelt opptatt med «Det største i verden» med Herborg Kråkevik i hovedrolle ved siden av er han i ferd med å utvikle Ettore Scolas filmidé; «Midnattsol».

Robsahm er også aktiv på produsentsiden og driver sitt eget selskap, Speranza film

Still spørsmål!

Nå har du mulighet til å stille dine spørsmål til Thomas Robsahm. Er det å lage film i Norge så ille som rykte vil ha det til? Hva er for eksempel forskjellen på å lage film i Norge i forhold til Italia? Dette og mye annet kan du få svar på ved å stille akkurat dine spørsmål til Robsahm.

<B>PÅ SENGA: </B> Thomas under innspillingen av «S.O.S»