Møt ukas kritikeryndlinger

Dadafon svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En av ukas aller største norske utgivelser er «Love Lost Chords», det femte albumet til Dadafon.

Albumet fikk blant annet terningkast fem av Dagbladets anmelder Terje Mosnes:


«Ingenting er lettvint eller snarveiaktig ved «Lost Love Chords». Tekstene (Charles Bukowski, Anne Bøe, Tale Næss, Ragnhild Lund Ansnes, Asbjørnsen) gir tidvis motstand før mening i en grad som er utypisk for poptekster, og de varierte lydbildene virker bevisste og omhyggelig utprøvde i all sin detaljrikdom».

- Jeg maler med en annen pensel denne gang. Den har en annen energi - rytmene er enklere og tyngre. Tekstene er mindre preget av oppbrudd, avskjed og splittelse.

- Her er mer et ønske om å bli omfavnet. Jeg samarbeider nært med poeter som Anne Bøe og Tale Næss, sier vokalist Kristin Asbjørnsen i et intervju med Dagbladet.


Hva tror Dadafon om en eventuell utenlandslansering? Hvilken frisør bruker Kristin Asbjørnsen? Og hva er de mest fornøyd med på den nye plata?

<strong><b>KRITIKERJUBEL:</strong></b> Norske kritikere omfavner den nye skiva til Kristin Asbjørnsen og Dadafon. FOTO: LARS EIVIND BONES
KRITIKERJUBEL: Norske kritikere omfavner den nye skiva til Kristin Asbjørnsen og Dadafon. FOTO: LARS EIVIND BONES Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer