Møt Washington

Øya-klare Washington skal turnere Norge. Du møter bandet på Dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Av en eller annen grunn fostrer dette landet en rekke unge alvorlige menn som litt innadvendt synger vakkert og melankolsk om mer eller mindre triste ting.

Og det fungerer tydelig musikalsk. For vi har såvidt fordøyd Thomas Dybdahl, Madrugada og Midnight Choir før Tromsøbandet Washington spiller seg inn fra sidelinja og rett inn en rekke musikkjournalisters hjerte med skiva «A New Order Rising».

Beskrivelsene har haglet og det går stort sett i mørkt sinn, vakker melankoli og vokal som en sølvgutt, velklingende harmonier, magiske melodier og så videre.

Men du kan ikke leve av journalisters anerkjennelse. Nå skal gutta i begynnelsen av 20-åra ta Norge. I kveld entrer de scenen på Mono i Oslo i anledning Øyafestivalen. Så venter resten av landet. Men også dere lesere. Torsdag møter dere Washington på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå!

MØT GUTTA:</B> De er unge. De er fra Tromsø. De spiller i band. Og du møter dem på Dagbladet.no onsdag klokka 12.15. Send inn spørsmål nå.