Mote-Puffy

Rapperen Sean Combs (31), alias Puff Daddy, gjør alt for å få bort oppmerksomheten rundt rettssaken som går mot ham.

Puffy, Mr. Combs eller Puff Daddy er tiltalt for ulovlig våpenbesittelse og bestikkelse. Rettssaken mot ham startet i rettssal 733 i New York for to uker siden. Saken skal pågå i tre uker til, og vies stor oppmerksomhet fra medier over hele verden.

Men nå vil Puff Daddy det annerledes. Han gjør alt for å få spotlightene bort fra rettssaken. I går lanserte han høstens klær fra «Sean John» herrekolleksjon.

Lopez holdt seg unna

Skuespillerne Stephen Baldwin og Christopher Meloni og fashion-figuren Tommy Hilfiger var blant stjernene som møtte opp. Det gjorde også Puff Daddys stjerneadvokat Johnnie Cochran.

Sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez holdt seg unna. Hun skal ha vært på NBCs Saturday Night Live. Det er foreløpig ikke bekreftet om Lopez har gjort det slutt med Puffy.

Combs kleskolleksjon varierte fra urbane lærklær til dresser og kampstøvler.

Risikerer 15 år

31-åringen er god for 160 millioner dollar takket være sitt rapp-imperium og sin nye klesmotekjede «Sean John». Da han 27. desember 1999 havnet i en skyteepisode på Club New York ved Time Square, stakk han av i en limousin sammen med kjæresten Jennifer Lopez, livvakta Anthony «Wolf» Jones og sjåføren Wardel «Woody» Fenderson.

Limousinen trosset 11 røde lys før politiet stoppet dem og fant en ni millimeter halvautomatisk Smith og Wesson-pistol på gulvet foran i bilen. Ifølge aktor skal Puff Daddy ha tilbudt Fenderson 50000 dollars for å påta seg eierskapet av pistolen, for så å love ham advokat og kausjon.

Blir Puff Daddy funnet skyldig i besittelse av ulovlig våpen og bestikkelse, kan han få 15 års fengsel.

WATTS-OPPTØYENE:</B> Med oppslag om Watts-opptøyene i bakgrunnen, kommer modellen med en av Sean Johns nye kreasjoner for neste høst.
<B>DENIM:</B> Denim blir fortsatt in neste høst, skal vi tro Puff Daddy og hans kreatører.
<B>RAPPER-VENN:</B> En modell går ned catwalken mens videoen med rapperen Biggie Smalls vises i bakgrunnen. Smalls er død, men var en god venn av Puff Daddy.
<B>BLIR HYLLET:</B> Rapperen og kleskongen Puff Daddy tar i mot applaus fra publikum etter at moteshowet var over.
<B>KLAR FOR RETTSSALEN:</B> Kanskje Puff Daddy kan ha på seg denne dressen i rettssaken som går mot ham om dagen?
<B>INSTRUERER:</B> Sean Puffy Combs (t.v) gir råd til en av modellene før han skal ut på catwalken for å vise rapperens høstkolleksjon 2001.
<B>HØSTKOLLEKSJON:</B> En modell viser en av Puff Daddys frakker. Kan passe godt i disse kalde vintertider.