Mote-skaper Ari plagger ut

Ari Behn blir motedesigner. På avskjedsfesten før New York-avreisen blir det catwalk med Behns egen kleskolleksjon, mens kjendisgjestene skal kle seg som dalmatinere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Mye av kolleksjonen er ting Ari selv har savnet i forbindelse med fine middager. Sammenkomster hvor det er vanskelig å ha særpreg i klesveien uten å bryte for mye med det som er forventet, sier Kjell Nordström. Den omstridte svenske designeren, stylisten og kunstneren er bedre kjent som Baron von Bulldog og har flere ganger vakt oppsikt med sine provoserende kolleksjoner.

-  Ari liker meg på grunn av min kompromissløshet

Lørdag 2. oktober har de sammen invitert i overkant av 100 venner til en kombinert moteoppvisning og avskjedsfest for Ari Behn.

Behn, som i 1999 ble kåret av Dagbladet til Norges best kledde mann, og som i fjor endte på lista over verst kledde, har sammen med Nordström jobbet med kolleksjonen siden i vår. Klærne omtales av de to designerne som en «blanding av klassisk med innslag av streetwear, 30-tallets Berlin og en del dæsj nåtids New York».

-  Eller som Ari pleier å si: Kolleksjonene er en blanding av det beste fra alle de klesepokene vi er glade i, sier Baron von Bulldog.

-  Menneskelig kameleon

12 håndplukkede guttemodeller skal vise to antrekk hver for et hundretall dalmatinerkledde kjendiser på Scene West Victoria Teater. I invitasjonen er det påpekt at man må kle seg svart eller hvitt - «antrekk som du mener yter rettferdighet til betegnelsen dalmatiner».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer