Drapet på Gianni Versace

Moteikonet Versace ble drept av en seriemorder. Den døde fuglen ved siden av liket ga politiet en teori

Den kommende sesongen av «American Crime Story» tar for seg drapet på Gianni Versace. 

SOM SØSTEREN: Skuespiller Penelope Cruz (43) spiller rollen som Donatella Versace, søsteren til Gianni Versace som ble drept utenfor sitt hjem i Miami i 1997. FOTO: 20th Century Fox
SOM SØSTEREN: Skuespiller Penelope Cruz (43) spiller rollen som Donatella Versace, søsteren til Gianni Versace som ble drept utenfor sitt hjem i Miami i 1997. FOTO: 20th Century Fox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 15. juli 1997 blir moteguruen Gianni Versace skutt og drept utenfor sitt hjem i Miami Beach i Florida. Seriemorderen Andrew Cunanan, som drepte minst fem personer inkludert Versace, tar sitt eget liv ni dager etterpå.

I den nye sesongen av «American Crime Story: Versace», som har premiere i 2018, tas det et dypdykk i hendelsene rundt moteskaperens død. Nå har serieskaperne offentliggjort de første bildene fra serien.

Cruz som Versace

Rollen som Donatella (62), den avdøde moteskaperens søster som i dag driver moteselskapet sammen med broren Santo, spilles av Penelope Cruz (43). I de nye bildene sitter Cruz iført blond parykk og knallrosa kjole, mens det som ser ut til å være livvakter står bak henne iført badebukser med Versace-merke.

I tillegg til Penelope Cruz, er det også bekreftet at Ricky Martin vil spille Giannis kjæreste Antonio D'Amico og at Edgar Ramirez vil ha rollen som Gianni.

Villig til å drepe venner

Rytene rundt Versaces død har vært mange. Etterforskningen viste at drapsmannen Andrew Cunanan elsket oppmerksomhet, og var villig til å drepe venner, skriver CBS News.Flere har spekulert i om Versace ble et tilfeldig offer, eller om han og Cunanan faktisk kjente hverandre og at mordet var planlagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer