Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Moteløve eller -offer?

Stjernene fornekter seg ikke i klesveien. Og kjendisbladene fryder seg...

Magasinet E!Online er ikke nådige i sine karakteristikker av kjendisene, heller ikke i denne uoffisielle kåringen av Hollywoods beste og verste premiereantrekk.

Unge Katie Holmes (foran) slipper lett fra det. Hun blir hyllet for sin enkle stil. Halle Berry derimot, får gjennomgå for flere av sine utvalgte antrekk. Dette minimale ensemblet viste hun frem på premierevisningen av hennes siste film, «X-men». «Hun spiller kanskje superhelt i filmen, men på premieren spiller hun ikke noe mindre enn et mote-offer» slår E!Online fast. «Hun prøver bare altfor hardt.»

Elizabeth Hurley er elsket og hatet for sine klesvalg. Hun var ikke særlig heldig denne gang. Ifølge E!Online ankommer hun en restaurant «med frontlysene på. Og vi snakker ikke om bilen hennes.» Stakkars Liz blir bedt om a spare de selvlysende buksene til sene joggeturer...

Australske Elle Macpherson roses derimot opp i skyene for sitt enkle denim-antrekk. Hun «treffer alle de riktige notene» med et antrekk bestående av briller fra Prada, jakke fra Levis, bukser fra Bettina Liano og veske signert Christian Dior på vei til London-premieren for «Mission: Impossible 2».

Kjendismagasinet har bare ett ord for Mark Wahlbergs antrekk på premieren for filmen «The perfect storm»: «Perfekt». Som så ofte ellers valgte han Giorgio Armani denne kvelden.

Syvbarnsfar Mel Gibson prøver ofte å overbevise verden om at han er en helt gjennomsnittlig familiemann. «I dette antrekket ligner han mest på en turist på desperat jakt etter nærmeste strandfest» lyder dommen.

Ashley Judd er nyforlovet med racerføreren Dario Franchitti. Og hun er racende vakker i denne orange kjolen fra Armani. Motepolitiet i E!Online påpeker at kjolen er splittet på akkurat de riktige stedene..

«Skrik»-stjernen David Arquette kler seg rett og slett skrikete. Her er han på utdelingen Blockbuster Awards med en gammel dress i Vegas-stil og pirat-rysjer. «Har ikke Courtney (Cox, «Venner for livet»-stjerne og Davids kone) vetorett her?»

Mens R.E.Ms vokalist Michael Stipe «følger sin egne rytme» på utdelingen Independent Spirits. E!Online forklarer den noe spesielle kombinasjonen avfrakk, sandaler, solgul hatt og solbriller med at «Du vet aldri når en snøstorm vil ramme det sørlige California...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media