Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Motorpsycho gjør country-comeback

Motorpsychos myteomspunne countryfilial «The International Tussler Society» gjenforenes på Øyafestivalen i august.

Bandet selv ønsker å ligge lavt i terrenget med sitt hobbyprosjekt, men bekrefter overfor Dagbladet at det blir gjenforeningskonsert på Øyafestivalens åpningsarrangement på Rockefeller i Oslo onsdag 6. august, hvor også et annet nylig gjenforent band - Ricochets - er klare.

Filmlureri

Motorpsycho har vært blant Norges aller mest produktive band de siste ti åra, men har likevel funnet tid til å pleie sine countrytilbøyeligheter sammen med Lars Lien, Morten Fagervik og steelgitaristen Kjell Karlsen under navnet The International Tussler Society fra tid til annen.

Besetningens eneste plate - den limiterte 1995-godbiten «The Tussler» - er blitt et ettertraktet samlerobjekt både på cd og 10-tommer vinyl. Motorpsycho prøvde den gangen å lure folk til å tro at plata, som dels består av countryversjoner av tidlige Motorpsycho-låter og diverse coverlåter, var soundtracket til en italiensk spagettiwestern.

Ny plate?

Ifølge Motorpsychos management ligger det an til en Tussler-relatert cd-utgivelse i løpet av året. Om dette blir en ny og utvidet versjon av «The Tussler» eller helt nytt materiale, er foreløpig helt i det blå.

Motorpsychos siste ordentlige utgivelse var fjorårets «It\'s A Love Cult». Psycho-trommis Håkon Gebhardt, som for det meste spiller banjo i Tussler-sammenheng, ga nylig ut det bluegrassinspirerte albumet «Seb\'s Hotel» sammen med Home Groans Martin Hagfors under navnet HGH.

ØYA-COMEBACK: Motorpsycho spiller på Øyafestivalens åpningsarrangement
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media