<strong>ROCKERE MED SUKSESS:</strong> Motorpsycho har, i samarbeid med komponist Ståle Storløkken, stor suksess med sitt siste album. Nå har de solgt ut 1400 billetter til et show i Operaen og forhåpentligvis blir det ekstrakonsert. F.v. Motorpsychos Kenneth Kapstad og Bent Sæther, med Ståle Storløkken. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
ROCKERE MED SUKSESS: Motorpsycho har, i samarbeid med komponist Ståle Storløkken, stor suksess med sitt siste album. Nå har de solgt ut 1400 billetter til et show i Operaen og forhåpentligvis blir det ekstrakonsert. F.v. Motorpsychos Kenneth Kapstad og Bent Sæther, med Ståle Storløkken. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer

Motorpsycho med utsolgt Opera-show

Vil sette opp ekstrakonsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Veteranrockerne i Motorpsycho har holdt på i over 20 år, men fansen er absolutt ikke lei. I mars starter en omfattende turne rundt om i Norge og utvalgte land i Europa, mens de i november skal innta finkulturen. Da er det duket for et storslått show med fullt orkester i Operaen i Oslo.  

Ekstrakonsert Billettene til Opera-konserten er allerede utsolgt, til tross for at det er hele ni måneder til de inntar scenen. Nå jobbes det for å sette opp ekstrakonsert.  

Det er det nye albumet «The Death Defying Unicorn» som i november skal fremføres i sin helhet, i samarbeid med komponist Ståle Storløkken, jazzfiolinist Ola Kvernberg, Trondheimsolistene og Trondheim Jazzorkester.  

Albumet har høstet gode kritikker, og Dagbladets anmelder var blant flere som ga det ambisiøse dobbeltalbumet terningkast fem.

Rockeopera «Motorpsycho går dristig til verks på sin nye plate, men kommer vel i havn med sitt ambisiøse sjøfarerepos», skrev anmelderen.

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte bandet at det nye albumet er et verk av episke proporsjoner.  

- Det ble en rockeopera, gitt. Jeg kan ikke komme på så veldig mange andre ganger vi har vært like fornøyde. Vi er stolte, fortalte Motorpsycho vokalist og bassist Bent Sæther.  

- Vi gleder oss, sa Sæther om å spille på Opera-scenen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer