Motorsykler på vei til «Burnout»

På to hjul i ny oppdatering.

Burnout-serien har skaffet seg et godt omdømme blant tilhengere av destruktiv og sanseløs kjøring, men hittil har serien kun latt deg kjøre rundt i firehjulinger.

I august kommer det som «Burnout»-utvikler Criterion kaller den største nyheten i serien siden starten, for da får du endelig ta til veiene på motorsykkel.

Motorsyklene kommer i en oppdatering til «Burnout Paradise» som Criterion kaller «Davis». Denne oppdateringen introduserer også muligheten til å kjøre om natten. Da forsvinner mye av trafikken, så litt av poenget med serien går kanskje tapt.

Criterion håper nattkjøring kan være en fin opplæring i riktig håndtering av motorsykler, uten at du må bekymre deg for hissige bilister.

I tillegg til motorsykler og nattkjøring får selve byen i «Burnout Paradise» seg også en overhaling. Nye områder som er utviklet spesielt for motorsykler vil bli lagt inn, og nye spillmoduser og utfordringer skal teste hvor god du er til å håndtere det nye kjøretøyet.

Før «Davis» kommer «Cagney»-oppdateringen i slutten av mai. Denne pakken byr på nye biler og utfordringer. Dermed får «Burnout»-fansen litt å henge fingrene i mens de venter på motorsykler.

Foto: CRITERION / EA
Foto: CRITERION / EA Vis mer
Motorsykler på vei til «Burnout»