- Møtte ikke Lisa

NEW YORK (Dagbladet) - Olivier Daube aner ikke hvem Lisa Falch er, sier Lorraine Caggiano ved modellbyrået Elite i New York. Hun har selv vært i kontakt med Daube, som er sparket fra jobben etter BBC-programmet i fjor høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Olivier Daube befinner seg i USA, men snakker bare med Dagbladet gjennom kontakter han har i Elite. Caggiano kontaktet Daube etter at Dagbladet fortalte om oppslaget om Lisa Falchs opplevelser med Daube, mens mannen selv ikke vil snakke med noen.

Husket ikke

- Vi spurte Daube om han kjente til Falch og om han hadde vært i Oslo i 1998. Han husket ikke nøyaktig når han var i Oslo, men at han godt kunne ha vært der en gang i 1998. Lisa Falch derimot mener han poitivt at han aldri har møtt, sier Caggiano.

- Vi vet ikke om hun er av de mange som har sett BBC-programmet og ser sitt snitt til noen minutters berømmelse, eller om hun ble avvist som modell av Olivier og vil hevne seg. Jeg vet rett og slett ikke om hun snakker sant. Hvis det er sant som hun forteller, arbeidet Olivier Daube ikke hos oss på den tiden sier Caggiano til Dagbladet.

Ikke tilbake

- Vil Daube få igjen jobben sin i Elite?

- Nei, han er sparket for godt.

- Har dere mange modeller som nå forteller lignenede historier som Lisa Falch?

- Nei, vi har ikke fått så mange anklager som vi ventet. Det er likevel åpnet for en heksejakt på modelbyråene og det er en påkjenning for alle som jobber der. Vi synes også at pressen gjentar denne type anklager uten å måtte bevise noe, og det gjør i seg selv situasjonen vår ugrei. Det ødelegger ikke bare for Elite, men for hele modell-yrket, sier Lorraine Caggiano.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer