Møtte kona i musikkvideo

Sondre Lerche (22) og Mona Fastvold (24) spilte sammen i musikkvideoen hans, og fant tonen også privat. Fredag giftet paret seg i en hemmelig seremoni i New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På forhånd var bare nærmeste familie og venner informert om vielsen. Etter det Dagbladet kjenner til har Lerche og Fastvold vært forlovet i lengre tid. Bryllupet kom derfor ikke som noen overraskelse på dem som kjenner paret. Fordi de to ønsket seg en rolig og privat seremoni, giftet de seg i den norske sjømannskirken i New York med bare en håndfull personer til stede. En av de utvalgte var Sondres artistkollega Julian Berntzen, som hadde fått oppdraget som forlover. Monas forlover var skuespillervenninnen Maria Gustavson.

Lerche har tidligere uttalt at han har et varmt forhold til «Kjerka» og opptrådte på et arrangement der seinest 17. mai i år.

Det nybakte ekteparet traff hverandre første gang i fjor, da Oslo-jenta hadde den kvinnelige hovedrollen i Lerches musikkvideo «Days That Are Over».

Spilte kjærester

Her spilte de to et kjærestepar, og søt musikk oppsto også etter at kamera var slått av. Paret har holdt sammen siden, og har det siste året vært samboere i en leilighet i Williamsburg i New York.

Mens Sondre har turnert USA og skrevet låter til sin neste plate, har Mona studert skuespill på en teaterskole i byen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer