Møtte opp i plastballer

Publikum under en rockekonsert var alle inne i store plastballer for å forhindre virussmitte.

CORONAVENNLIG: Bandet The Flaming Lips hadde konsert i plastballer. Video: @waynecoyne5 / instagram. Foto: NTB. Reporter: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske rockegruppa The Flaming Lips har i årevis brukt store plastballer under sine konserter. Nå har ballene vist seg å bli svært nyttige. Fra innsida av hver sin plastball avholdt bandet konsert i Oklahoma City mandag, skriver Independent.

Men det var ikke bare bandmedlemmene som var i sin «egen boble», også publikum holdt trygg avstand fra hverandre ikledd det samme «kostymet» som The Flaming Lips.

Under konserten var de tre personer i hver ball, og arenaen hadde plass til omtrent hundre baller.

- Jeg sier ikke at hele verden bør gjøre det, men siden vi har gjort det en stund, kan vi se hvordan det fungerer. Dette er en bisarr tid, men nå kan du komme og se oss hvis du liker musikken vår, sier frontfigur i bandet Wayne Koyne i et intervju med Brooklyn Vegan.

- Gøy

Daglig leder i Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal, synes dette er et morsomt initiativ.

- Det er klart dette er gøy! Jeg har sett The Flaming Lips live flere ganger, og skulle gjerne ha vært der, sier hun til Dagbladet.

Hun legger til at fra et arrangørfaglig ståsted reiser det imidlertid en rekke spørsmål knyttet til både sikkerhet og smittevern, med tanke på håndtering av boblene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer