Mr. Lees nudel-tips

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

mr. blid

MR. LEE NUDELSUPPE

Purre- gulrøtter- langredikk i julienne (tynne, lange strimler). Blandes med en pose Mr. Lee. Løs opp et egg + småbiter av stekt kylling eller kjøttboller.

MR. LEE NUDELSALAT

Løk- gulrøtter- orientalsk sopp- rød og grønn paprika- purreløk i julienne. Fres i panne med litt olje og sukker. Hvitløk- soyasaus. Smakes til med sesamolje og salt. Blandes med lettkokt Mr. Lee.

WOKRETT MR. LEE

Løk- gulrøtter- selleri- purreløk- rød og grønn paprika i terninger. Stekes sammen med kjøtt eller fisk i Wok-panne. Krydres med hvitløk og grovhakket pepper og smakes til med soyasaus. (Ingefær til fisk). Blandes med lettkokt Mr. Lee og surres i 1 minutt.

MR. LEE Ä LA CREME

Hakket løk og grovkvernet sort pepper surres litt i wokpanne. Hell over litt kremfløte. Ferdigkokt Mr. Lee blandes i sammen med revet ost. Serveres med salat og ginsengbrød.

MR. LEE GRATENG

Braserte grønnsaker blandes med bechamelsaus, egg og revet ost. Blandes sammen med Mr. Lee. Stekes ved 220 grader ovn i 10 minutter. Når osten på toppen er gyldenbrun er maten ferdig til å serveres med bolle med salat. Velbekomme.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer