Mr. Norsk- toppens sønn blir pop-idol

TRONDHEIM (Dagbladet): Christian Ingebrigtsen (21) kan bli langt mer berømt enn pappa Stein. For nå er sønnen til «Mr. Norsktoppen» klar for verdenslansering med det engelske guttebandet A1.

Ting har skjedd fort for 21-åringen, siden han kom inn som student ved Paul McCartney-skolen Liverpool Institute for Performing Arts i 1996.

- Lovende

I fjor møtte han til audition sammen med 2500 andre håpefulle unge gutter - og ble plukket ut til å danne popgruppa A1.

A1 har allerede gjort en rekke TV-opptredener og spilt live på flere større konserter. Nå jobber de med sin første CD, som skal gis ut på Columbia Records i april.
- Det ser lovende ut. Med toppfolk bak, og med overstrømmende kritikker, kan det ta skikkelig av, sier Christian til Trønder-Avisa.

Han og bandet skal på turne i England i forkant av plateutgivelsen, og til sommeren er det meningen å avlegge Norge et besøk. Dato er ikke bestemt.

Var pop


Hjemme i Norge sitter en stolt pappa Stein Ingebrigtsen, som var en av Norges mest polulære artister i 60- og 70-årene.
- Det er veldig artig hvis Christian lykkes. Jeg har hørt lydopptak av A1, og sett videoopptak fra diverse TV-program. De synger veldig bra, sier Stein Ingebrigtsen.
- Men langt hår har de ikke?

- Nei, håret er veldig kort, men jeg har ikke så langt hår selv heller lenger. I går truet jeg med å slutte å kjøpe kam, flirer Stein Ingebrigtsen.

NORSK: Christian Ingebrigtsen (mummer to fra venstre) kan bli idol for tenåringsjenter verden over.