Märtha gir alt

Prinsesse Märtha leser og har en altstemme i koret på Oslo Gospel Choirs nye album og kommende kirketurné. Alt for norgesturneen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Gleder mor og barn seg til turneen? - Jeg kan ikke svare for barnet, men jeg gleder meg i hvert fall, sier prinsessen, som vi møtte i går sammen med Sigvart Dagsland og Oslo Gospel Choirs arrangør og dirigent Tore W. Aas.

19 konserter

Dette trekløveret, og korets hellige stemmer, er nå slippklare med plata «Det skjedde i de dager» - etterfulgt av en 19 konserter lang juleturné som starter i Harstad. Prinsessen ønsker å formidle at verden trenger nye øyne og nye oppfatninger av hvordan vi mennesker ser på verden. - Vi trenger det stille rom, og det er noe vi vil forsøke å gi med denne turneen. - Turné med musikere forbindes ofte med sex, drugs and rock'n'roll, hvordan ser prinsessen på denne biten? Her hjelper Sigvart Dagsland og dirigent Aas prinsessen ved å fortelle at gospelkoret ikke er kjent for den slags.

Manpower-fleip

- Vel, vi kaster jo selvsagt ut et par fjernsynsapparater på hvert hotell, men det gjøres ikke av oss, sier Aas med et bredt smil. Dagsland fleiper med at de har innleid Manpower til å sørge for tv-kastingen. Prinsessen ler hjertelig: - Det er viktig å få med at jeg ikke er med på dette. - Ville Deres mann også synge på plata? - Ari? Nei, svarer Märtha - Ikke en liten arie fra ham altså? Prinsessen rister på hodet. Peisen brenner fortsatt, og så var det spørsmål om penger, da? Et ikke-tema, men vi spør hennes agent for kommersielle interesser, Jan Sollesnes i Bergen.- Den biten er det ingenting å si om. Kontrakter er konfidensielle.

IKKE AKKURAT ROCK'N'ROLL: Märtha Louise er solist med Oslo Gospel Choir, som snart drar på turné. Lørdag 7. desember kan de også sees i et konsertopptak på NRK1.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer