Märtha gir ut englebokserie

Skriver om engleskole-arbeidet.

GIR UT ENGLEBOK: I oktober kommer prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy med boka «Møt din skytsengel».  Bildet er fra første dag av den kontroversielle engleskolen. 
Foto Cornelius Poppe / SCANPIX .
GIR UT ENGLEBOK: I oktober kommer prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy med boka «Møt din skytsengel». Bildet er fra første dag av den kontroversielle engleskolen. Foto Cornelius Poppe / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise og makker Elisabeth Samnøy gir ut bokserien «Engleskolen».

Det er forlaget Cappellen Damm som skal gi ut bokserien basert på undervisningen ved den mye omstridte engleskolen.

«Her vil de presentere og videreføre sitt arbeid fra kursvirksomheten i Astarte Education innen selvutvikling,» heter det i en pressemelding fra forlaget.

Selvutvikling — Det innebærer at den selvutviklingen som pågår på skolen nå blir videreført i bokform. Det er ikke kursmateriell til skolen, men tar for seg temaer som man arbeider med på Astarte Education, sier Ida Berntsen, forlagssjef for dokumentarlitteratur til Dagbladet.no.

Første bok i serien har arbeidstittelen «Møt din skytsengel», og er planlagt utgitt i oktober.

— Vi har hatt et langt og godt samarbeid med prinsesse Märtha Louise, som begynte med portrettboka som ble skrevet til hennes 30-årsdag. Siden har vi utgitt barneboka hennes og vi har snakket om flere prosjekter underveis, sier Berntsen.

Skriver selv Hun ønsker ikke å gå inn på detaljer om bøkene eller hvilken økonomisk avtale forlaget har inngått med prinsessen og hennes makker. Märtha Louise og Elisabeth Samnøy skal selv skrive bøkene i engleskoleserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer