Märtha holdt engleskole for barn

«Kongehuset har overlevd seg selv! Selv om ingen der snakker om englene, har hun fortsatt prinsessetittel - dvs at Kongehuset aksepterer dårskapen. De kan gjerne holde på, men jeg vil gjerne slippe å betale for ’dårehuset’ via skatteseddelen!

ro45li

«Dette er ikke annet enn livsfarlig hjernevasking av små barn, på linje med, om da ikke enda verre enn det Scientologi kirken driver med. Hvor er barnevernet? Hvordan kan dette tillates? Skal en slik utvikling fortsette ender vi opp med en generasjon religiøse fanatikere.

Groms«La jenta være i fred. Dette er mye mindre skadelig enn de fleste voldsfilmer og videospill. Hele Island tror på alver - som kreftene i naturen. De tror så sterkt at veien blir lagt utenom store steiner det “bor alver i". Tilværelsen er uoversiktlig, livet er upresist - er man åpen, så møter man ting man ikke forstår. De to største størrelsene i vår tilværelse, uendlighet og evighet, kan ikke forstås ved kunnskap. Alene størrelsen på begrepene, gjør at kunnskapen ikke når ytterpunktene. Kanskje Martha har rett.

Kof«Barn har blit fortalt om tusser,troll,engler og julenisser av sine foreldre siden tidenes morgen uten å ha tatt nevneverdig skade av det. Tenk bare på alle eventyr som er blitt lest opp med dyp innlevelse av sine foreldre og hvor resultatet er at man har vært mørkredd i årevis. Det har ikke medført at man har sluttet å lese eventyr for sine barn eller?

Daniello