Märtha Louise tar oppgjør med ryktene

«Jeg er stolt av vår prinsesse som tør å stå for den hun er! Som ikke forestiller seg og gjemmer seg bak sin byrd. (…)

Du er en flott kvinne, Märtha Louise – det skulle vært flere som deg!

Mormor67

«Prinsessen paa erten sov ikke godt fordi hun var så overømfintlig, ikke fordi den slemme pressen banket henne opp uten grunn. Prinsessen på erten var det vi i dag kaller en primadonna, noe vi heldigvis ikke har hatt blant våre kongelige – med unntak av Märtha. Det er greit nok med kongelige som er interessert i overnaturlige ting og eventyr, men direkte uintelligente sutrekopper uten bakkekontakt som forlanger å bli tatt på med silkehansker, uansett hvor mye visvas de kommer med, nei, det vil ikke jeg ha i hvert fall.

Stovereint«Når du er såpass profilert i media, må du regne med at pressen reagerer på at en prinsesse driver og forteller EVENTYR.

Kanskje hun hadde blitt bedre mottatt hvis hun fikk seg en vanlig jobb?

Ari BigBehn«Vil bare så gjerne si at jeg syntes Märtha er en fantastisk god rollemodell for oss alle. Hun er ærlig mot seg selv, og tør å gå sine egne veier. Hun har ikke valgt prinsesserollen, den har hun blitt født inn i. Likevel fyller hun den rollen på en utrolig flott måte. Pressen ville fotfulgt henne uansett hvilke veier hun ville tatt. Derfor er jeg så glad og stolt over at hun viser veien til den åndelige verden.

christine