Märtha med ny bok om erfaringer med pressen

Prinsesse Märtha Louise gir ut personlig bok med Elisabeth Nordeng.

PRIVAT: 17. oktober kommer engleduoen Prinsesse Martha Louise og Elisabeth Nordeng ut med sin tredje og mer personlige bok ut. Foto: Kurt Gaasø
PRIVAT: 17. oktober kommer engleduoen Prinsesse Martha Louise og Elisabeth Nordeng ut med sin tredje og mer personlige bok ut. Foto: Kurt Gaasø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordberg har, siden de startet opp Engleskolen Astarte i 2007, gitt ut bøkene Møt din skytsengel og «Englenes hemmeligheter. Deres natur, språk og hvordan du åpner opp for dem», som begge ble bestselgere.

Nå gir engleduoen ut sin tredje bok «Stemmen eller støyen. Tekster om å lytte.» hvor de vil fortelle om sine personlige erfaringer med pressen, egne inspirasjoner og tanker, samt historier fra deres egne liv.

Mer personlig Ifølge Thomas Mala salgs- og markedssjef i Forlaget Press, som gir ut boken, fikk de to ideen da Prinsessen og Nordeng tok over VG-helg spalten etter Ari Behn.

- Flere av tekstene som de to skrev for VG over en halvt års periode, er tatt med i boken. De handlet om deres tanker om livet, tro og tvil og tilstedeværelse i hverdagen, forteller Mala til Dagbladet.

I tillegg til spaltetekstene, inneholder boken Prinsesse Märtha Louises personlige erfaringer med å vokse opp i søkelyset, og Nordengs opplevelser med pressen i senere tid.

- Det er ikke en direkte kritikk av pressen, men handler om hvordan de opplevde kritikken de to har fått opp gjennom årene og hvordan de har taklet det å skille seg ut i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer