Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Märtha og Ari har byttet plass

Han var en motebevisst og stilsikker dandy av en forfatter. Hun var en heller grå og motemessig mislykket prinsesse. Så slo de seg sammen og alt ble forandret...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er store utskiftninger på listene over de best og verst kledde i kongeriket. Enkelte har klart bragden å bevege seg fra mangeårig deltakelse på lista over de verst kledde til nesten å smette inn på lista over de velkledde. Se på prinsesse Märtha!

Det var bare på hengende håret at ikke prinsessen kom med på lista over de ti mest velkledde. Det kan fort hende at hun tar steget opp i det riktig gode selskap neste år, mener juryen, som likevel påpeker at det gjenstår noen detaljer.

- Før var det Märtha som var spurven, mens Ari Behn var påfuglen. Hanekyllingen som bruste med fargerike fjær, likte å pynte seg og stilte med dristige dresser og skjorter få andre menn hadde mot til å bære. Men se på ham nå! Hva er det som har skjedd? spør juryen, og forsøker sjøl å gi svaret.

- Det virker nesten som om han har fått pålegg om å tone seg ned, bli litt mer diskré i stilen. Men det er synd hvis diskr é må være kjedelig , sier Tone S. Tobiasson.

- Dette er trist, for vi veit jo at Behn har god smak og at han har peiling på stil. Han er blitt temmet. Hvis målet har vært å få ham folkelig, så har de som har tatt styringen over Behn lyktes overmåte. Han er blitt en helt gjennomsnittlig fyr. Vi vil ha tilbake moteløven. «Riksløven» er for kjedelig for denne mannen, sier Pål Jøssang og Lisbeth Guldbrandsen.

OPPTUR: Märtha får ros. - I kronprinsbryllupet strålte hun! sier juryen. Hun rakk nesten opp til de ti best kledde.
NEDRYKK: - Gull ble til gråstein da Ari Behn tok regi fra andre, og ofret stilen og garderoben for prinsessen.
Hele Norges coronakart