PAR I ENGLER: — Vi gikk fra ikke å prate sammen til å fullføre hverandres setninger, sier prinsesse Märtha Louise om forholdet til englepartneren Elisabeth Nordeng. Nå er duoen ute med sin andre bok om engler. Prinsesse Märtha Louise har sammen med Elisabeth Nordeng skreveFoto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PAR I ENGLER: — Vi gikk fra ikke å prate sammen til å fullføre hverandres setninger, sier prinsesse Märtha Louise om forholdet til englepartneren Elisabeth Nordeng. Nå er duoen ute med sin andre bok om engler. Prinsesse Märtha Louise har sammen med Elisabeth Nordeng skreveFoto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Märtha og englemakkerens barn heter det samme

- En guddommelig tilfeldighet.

(Dagbladet): I går lanserte prinsesse Märtha Louise og englemakker Elisabeth Nordeng «Englenes hemmeligheter. Deres natur, språk og hvordan du åpner opp for dem», bok nummer to basert på pensum fra engleskolen.

Duoen har drevet skolen sammen siden 2007, men måtte ha englehjelp for å bli venner.
Englevenner -Pressens yndlingsfortelling om «disse to venninnene som har startet engleskole sammen», stemmer faktisk ikke. Skolen og businessen kom først, og så har det kommet et dypt vennskap etter det, sier Elisabeth Nordeng til Dagbladet.

Selv etter lang tid på samme kurs vekslet de to knapt et ord.

- Vi gikk på kurs sammen i to og et halvt år, og vi snakket virkelig ikke sammen. Vi hadde vel egentlig ikke lyst til å møte hverandre. Det var litt sånn «hjelp, hva skal jeg si når hun kommer», ler Nordeng.

- Vi prøvde å være hyggelige, men vi klarte det ikke helt, utdyper prinsessen.

Barna heter det samme En tilfeldig samtale om engler, forandret det meste.

SMÅPRINSESSER: Leah Isadora Behn (midten) og Maud Angelica Behn på  vei ut fra gudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo første juledag i fjor. Prinsessens englepartner, Elisabeth Nordeng har to døtre som også heter Maud og Lea. 

Foto: Kyrre Lien / Scanpix .
SMÅPRINSESSER: Leah Isadora Behn (midten) og Maud Angelica Behn på vei ut fra gudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo første juledag i fjor. Prinsessens englepartner, Elisabeth Nordeng har to døtre som også heter Maud og Lea. Foto: Kyrre Lien / Scanpix . Vis mer

- Vi gikk fra ikke å prate sammen til å fullføre hverandres setninger, sier prinsesse Märtha Louise.

I boken takker de familiene og «våre elskede barn» for hjelp og støtte. Elisabeth Nordeng har barna Ulvar, Lea Caspara, Maud og Brage. Prinsesse Märtha Louise har døtrene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.

- Barna deres heter det samme?

- Ja, det gjør de. Mine er eldst, og dette var i perioden der vi ikke snakket sammen, så jeg ante ikke at at Elisabeth hadde barn som heter Maud og Lea, sier Märtha Louise.

- Det er en sånn guddommelig tilfeldighet, smiler Elisabeth Nordeng.