Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mötley Crüe legger opp

- Alt har en ende.

AVSLUTNINGSAVTALE:  medlemmene i bandet Mötley Crüe har undertegnet en avtale om å legge opp. Det skjedde i Hollywood tirsdag. Her er Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee og Mick Mars under pressekonferansen hvor de kunngjorde nyheten. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni
AVSLUTNINGSAVTALE: medlemmene i bandet Mötley Crüe har undertegnet en avtale om å legge opp. Det skjedde i Hollywood tirsdag. Her er Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee og Mick Mars under pressekonferansen hvor de kunngjorde nyheten. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Heavyrockerne i Mötley Crüe gir seg, men først legger de ut på en verdensomspennende avskjedsturné.

- Alt har en ende, sier trommis Tommy Lee ifølge CNN.

33 år Det amerikanske bandet ble dannet i Los Angeles i 1981 av bassisten Nikki Sixx og trommeslageren Tommy Lee, som senere fikk med seg gitaristen Mick Mars og vokalisten Vince Neil.

Ifølge CNN undertegnet alle de fire medlemmene en avtale tirsdag, som går ut på at bandet er permanent oppløst, noe deres advokat mener ville føre til en fredelig avslutning for den verdenskjente bandet.

- Andre band er blitt oppløst på grunn av bitterhet eller manglende evne til å komme overens, men dette er gjensidig mellom alle de fire originale medlemmene og en fredelig beslutning om å gå videre, og for å bekrefte at dette er en bindende avtale, sier advokat Doug Mark.
 
Avskjedsturne Nyheten kommer 33 år etter bandet ble grunnlaget. Men før de fire rockerne går hver til sitt, skal de avslutte over tre tiår som Mötley Crüe med en omfattende turne.

Avskjedsturneen har fått navnet The Final Tour og starter i Michigan i juli. Den vil telle 72 konserter verden over før det hele er over neste år. Som oppvarmer til konsertene har de fått med seg rockelegenden Alice Cooper.

Gruppa har solgt 80 millioner plater verden over og bandmedlemmene er kjent for et noe utsvevende privatliv.

(Dagbladet / NTB)

Hele Norges coronakart