Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

MTV lager journalist-reality

Vinneren får jobbe et år i musikkbladet Rolling Stone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): MTV og bladet Rolling Stone lokker med rock’n roll og berømmelse til vinneren av en ny realityserie.

Her skal journalistspirer konkurrere om en ettårig stilling i det velrenommerte musikkbladet, melder AP.

- Serien skal vise dramatikken i den hektiske hverdagen i Rolling Stone. Dette er også en fantastisk mulighet for håpefulle skribenter, sier Lois Curren, visedirektør i MTVs programavdeling.

Rolling Stones hjemmesider oppfordrer til å søke for å oppnå det livet du alltid har ønsket deg, og forteller at journalistkanditatene vil få mulighet til å intervjue kjente musikere, skuespillere og politikere.

Kandidatene får dermed sjansen til å gå i fotsporene til legendariske musikkskribenter som Hunter S. Thompson, Lester Bangs, Cameron Crowe og David Fricke.

Opptakene kommer til å skje i sommer, og påmeldingsfristen er 7. april. Ønsker du å delta, må du sende MTV arbeidsprøver, en videopresentasjon og komme med en forlokkende presentasjon av deg selv i det 11 sider lange søknadsskjemaet MTV og Rolling Stone har lagt ut.

BERØMT: Gonzojournalistikkens far Hunter S.Thompson er en av mange kjente Rolling Stone-skribenter.
NYBEGYNNER: 15-årige William Miller prøver seg som omreisende Rolling Stone-skribent i filmen "Almost Famous", regissør Cameron Crowes biografiske beretning om starten på hans karriere som musikkskribent.
HEDRET: Rolling Stones berømte forside med John Lennon fra 1980 ble i 2005 kåret til den beste magasinforsiden de siste 40 årene av American Society of Magazine Editors.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!