MTV-mekka for Gunilla

Plukker opp nye skjerm- og sjarmtriks

- Wow! Dette er svært. Jeg blir helt sugen av å være her, sukker Gunilla.

Men Norges egen blonde popshow-vert lar seg ikke blende ukritisk av Europas artistgalla nummer én, som går av stabelen i kveld. Etter en rundtur på generalprøvene i går kveld kunne hun nemlig avsløre:
- Programleder Jenny McCarthy jukser. Alt hun sier i løpet av showet leser hun fra en skjerm på scenen. Rene karaoken, murrer Gunilla, som enten det er snakk om hitAwards eller de ukentlige hit40-programmene på TV2, legger sin stolthet i å lære seg sine egne replikker.

Sliten og utsultet

Sliten og utsultet ankom hun Milano i går kveld sammen med kjæresten John Arne Ommundsen (27) etter tøffe jobbdager i London. Men så snart hun trakk inn eimen av glitter og stas ved FilaForum der popverdenens kongelige holder hoff, steg blodsukkeret flere hakk.

Og da det gikk opp for Gunilla at mannen som fulgte henne som en skygge med sitt håndholdte kamera under hitAwards-showet i august, Phil Petrovsky, er MTV-showets kamerasjef, var hun i fyr og flamme. Rett etter at Madonna hadde hatt sin topphemmelige prøve på «Power Of Goodbye» seint i går kveld, løp de to på hverandre i FilaForums indre gemakker.

hitAwards '99 finner sted først i september neste år, men allerede nå snuser programleder Holm på nye ideer til showet. Hva er vel da mer naturlig enn å oppsøke MTV Awards?

Konferansier for kveldens direktesendte show fra Milano er Jenny McCarthy, som ikke er helt ulik blondinen Gunilla.
- Noe er forskjellig. Ikke har jeg spilt i pornofilm, og ikke har jeg silikon i puppene. Jeg liker at hun lager grimaser og er helt gal, samtidig med at hun er veldig pen. En sjelden kombinasjon, konkluderer Gunilla.

Treig Madonna

De to ikke-gravide Spice Girls'ene Emma og Mel C er blant prisutdelerne i Milano i kveld. Men ifølge insiderne i MTV-showet er det andre stjerner som vil stå for høydepunktene.

- Innspillingslederen mener Robbie Williams og All Saints står for kveldens flotteste innslag, mens Petrovsky holder på R.E.M., sier Gunilla.

Selv fikk hun se et skjerm-glimt av Madonnas prøve.

- Madonna stiller med svart kjole, svart hår og indiske tegn i ansiktet. Men verre er det at hun kom halvannen time for seint til prøvene. Så uproft, fnyser Gunilla.