MTV-mekka for Gunilla

Plukker opp nye skjerm- og sjarmtriks

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Wow! Dette er svært. Jeg blir helt sugen av å være her, sukker Gunilla.

Men Norges egen blonde popshow-vert lar seg ikke blende ukritisk av Europas artistgalla nummer én, som går av stabelen i kveld. Etter en rundtur på generalprøvene i går kveld kunne hun nemlig avsløre: - Programleder Jenny McCarthy jukser. Alt hun sier i løpet av showet leser hun fra en skjerm på scenen. Rene karaoken, murrer Gunilla, som enten det er snakk om hitAwards eller de ukentlige hit40-programmene på TV2, legger sin stolthet i å lære seg sine egne replikker.

Sliten og utsultet

Sliten og utsultet ankom hun Milano i går kveld sammen med kjæresten John Arne Ommundsen (27) etter tøffe jobbdager i London. Men så snart hun trakk inn eimen av glitter og stas ved FilaForum der popverdenens kongelige holder hoff, steg blodsukkeret flere hakk.

Og da det gikk opp for Gunilla at mannen som fulgte henne som en skygge med sitt håndholdte kamera under hitAwards-showet i august, Phil Petrovsky, er MTV-showets kamerasjef, var hun i fyr og flamme. Rett etter at Madonna hadde hatt sin topphemmelige prøve på «Power Of Goodbye» seint i går kveld, løp de to på hverandre i FilaForums indre gemakker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer