Mulig sexoffer tattt ut av BB-huset

I forrige uke ble svenske Big Brother-seere vitne til at ei sovende jente fikk en sylteagurk stappet i trusa. Nå er jenta (22) hentet ut, og skal avhøres av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var natt til onsdag at tv-seere ble vitner til et mulig sexovergrep i det svenske Big Brother-huset (les om saken her).

Etter et fuktig nachspiel sovnet en av de kvinnelig BB-deltakerne. En mannlig deltaker oppsøkte den svært berusede jenta på soverommet hennes, og smørte henne inn med smør og puttet en sylteagurk ned i trusa hennes.

Episoden fikk stor oppmerksomhet, og etter flere anmeldelser ble politiet koplet inn. I går ble jenta hentet ut av BB-huset, og skal nå avhøres av politiet.

- Vi har valgt å ta henne ut, og hun kommer ikke tilbake, sier presseansvarlig i svensk Kanal 5, Jennifer McShane, til Aftonbladet. Tv-kanalen tok beslutningen allerede på lørdag, men ventet til søndag ettermiddag med å hente ungjenta ut av det totalovervåkete huset.

- Føler meg ikke krenket

I går kunne jenta for første fortelle hvordan hun opplevde det som skjedde.

- Vi fikk ha fest, og hadde det gøy. Alle drakk, og vi kastet vin på hverandre, sa hun til Expressen.

22-åringen forteller videre at hun gikk inn på et av soverommene, og sovnet i senga. Da hun våknet oppdaget hun at det var bløtt i senga, at hun hadde smør klint utover lårene, og noe stukket innunder trusa. - Jeg ble opprørt og lei meg for at det skulle framstilles på fjernsyn som om jeg hadde tisset på meg, sier jenta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.