Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mulig sjette sesong for Sopranos

Flere av de ledende rollene i Sopranos har skrevet kontrakter for sesong fem med en opsjon for en sjette.

TV-selskapet HBO og «Sopranos»-skaper David Chase åpner nå for at den populære serien også fortsetter en sjette sesong. Dette skriver amerikanske Hollywood Reporter i forbindelse med at Michael Imperioli, Drea De Matteo og flere andre nå har skrevet under på nye kontrakter. I tillegg til en fet lønnsforhøyelse for femte sesong har de også opsjoner for en mulig sjette sesong. Men selv om døren nå er åpnet for forlengelse må fansen fortsatt belage seg på at sjansen er liten.

Michael Imperioli spiller Christopher Moltisanti i den populære tv-serien om mafiaen i New Jersey, USA. Ifølge Hollywood Reporter henter han nå inn nærmere 570 000 norske kroner per episode. Andre som hever lønna er Tony Sirico (Paulie Walnuts), Drea De Matteo (Adriana La Cerva), Jamie Lynn-Siegler (Meadow Soprano) og Robert Iler (Anthony Soprano). Alle disse får rundt 400 000 kroner per episode.

Les mer på Hbo.com

FAMILIEN:</B> Hele mafiaen samlet til prisdryss. Foran til venstre er Michael Imperioli som har fått en kraftig lønnsøkning foran femte sesong.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media