NYSGJERRIG: Hollywood-veteranen Morgan Freeman (78) skal se nærmere på det han selv omtaler som menneskehetens største og lengstlevende mysterium: Religion og tro. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP
NYSGJERRIG: Hollywood-veteranen Morgan Freeman (78) skal se nærmere på det han selv omtaler som menneskehetens største og lengstlevende mysterium: Religion og tro. Foto: CHRIS PIZZELLO / APVis mer

- Muligens det mest fascinerende prosjektet jeg har begitt meg ut på noensinne

Morgan Freeman forsøker å finne svar på de store spørsmålene som er knyttet «meningen med livet». Det har ikke vært en enkel oppgave.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Noen spørsmål har forblitt ubesvarte gjennom menneskets historie. Hvorfor er vi her? Hva skjer når vi ikke her? Finnes det et liv etter døden? Har vi noe som heter himmel eller helvete?

- Jeg har ingen planer om å svare direkte på disse spørsmålene, altså, sier Morgan Freeman (78) på telefon til Dagbladet.

Denne våren skal den folkekjære Hollywood-stjerna se nærmere på det han selv omtaler som menneskehetens største og lengstlevende mysterium: Religion og tro.

Scannet hjernen

Freeman har sammen med tv-kanalen National Geographic reist rundt i verden for å utforske forskjellige kulturer og religioner, og finne svar på de store spørsmålene som er knyttet til den såkalte meningen med livet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn