Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mull Historical Society

Mer kvalitetspop fra roterommet.

CD: Åh, som det hjelper når popsurrehuer som skotske Colin McIntyre kommer ut fra roterommet med Den Store Sangen: «The Final Arrears», første spor på Mull Historical Societys andre album. Debuten «Loss», en hyggelig Costello/ELO-inspirert sak, kom på tampen av 2001.

«The Final Arrears» påkaller evig playlisting på radio og i himmelens «klassisk pop»-avdeling. På massivt harmonisk Brian Wilson-vis strekker den seg, julesangaktig, opp mot høyere sfærer for bare å bli liggende og sveve i tre og et halvt minutt. Da brytes lydmuren av et sykt, «Sgt. Pepper»-aktig psykedelisk vendepunkt, og så faller låta i bakken til lyden av melding om fiske eller noe sånt. Herlig.

Sammenliknet med beslektede Badly Drawn Boy blir McIntyre noe av en Jörgen Brink på oppløpssida, men «Us» er likevel en roteromsplate med ubestridelige kvaliteter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling