Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Multiformat

 • Spilltips til jul
 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  «Need for Speed Underground 2»


  For: PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC
  Prod: Electronic Arts
  Alder: 3+

  I dette spillet er det nesten like viktig hvordan bilen din ser ut, som hvordan du kjører den. Du befinner deg brått i midten av et omfattende streetracing-miljø, og må vinne løp så du kan kjøpe nye biler - og modifisere dem nøyaktig slik du vil ha dem.


  «Prince of Persia 2»


  For: PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC
  Prod: UbiSoft
  Alder: 16+

  Oppfølgeren til favoritten «Prince of Persia: The Sands of Time» er en dystrere affære. Den akrobatiske prinsen er nå flinkere til å slåss, og det blir lagt mer vekt på dette. Fortsatt jobber tiden til din fordel - du kan nemlig kontrollere den.


  «Tony Hawk\'s Underground 2»


  For: PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC
  Prod: Neversoft/Activision
  Alder: 16+

  I dette skate-spillet får du litt nytt og litt gammelt - og tilsammen utgjør dette en flott miks. Du har en «Jackass»-inspirert handling med Bam Margera i hovedrollen, men også en klassisk modus alle Tony Hawk-veteraner vil kjenne seg igjen i.


  «Pro Evolution Soccer 4»


  For: PlayStation 2, Xbox, PC
  Prod: Konami
  Alder: 3+

  Det er de som mener at «PES»-serien er den mest realistiske. Men der «Fifa 2005» er realistisk på spillere, lyd og grafikk, lar matchmotoren her deg finjustere taktikk for både lag og spiller. Responsen er god, og ballkontroll og pasninger svært bra.


  «Burnout 3: Takedown»


  For: PlayStation 2, Xbox
  Prod: Criterion / Electronic Arts
  Alder: 7+

  At bilspill kan være så gøy! Her har du superraske biler, men det er ikke bare om å gjøre å kjøre pent. Store deler av spillet går ut på å kjøre gris - med stil. Det er like viktig å dytte konkurrentene av veien som å komme først i mål. Et sant adrenalinkick.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media