Munnræppe menn

Historiens andre norgesmesterskap i ræpping er like om hjørnet. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvem ræpper høyest, fortest og kulest her i landet? For andre året på rad arrangeres «Straight Spittin\' - The Ultimate MC Battle» på Blå i Oslo, det uoffisielle norgesmesterskapet i ræpping.

Det er Klubbkonseptet Soul Kitchen og ræpperen Big Paulie som arrangerer. Big Paulie står bak multiselskapet Glamma Life Entertainment, som er tre ting på en gang - en platelabel, et bookingbyrå og et produksjonsselskap. Han er også gründer av ræppe-klesbutikken «Stress», og har hatt hip hop-spilleliste på NRK Petre.

Årets vert er Timbuktu, som også skal holde show med DJ Amato på scenen. I tillegg er Gordon kveldens DJ gjennom hele det nervepirrende mesterskapet.

Cup-pokal i ræpping?

Vinnere skal i år som i fjor kåres i to kategorier, etter språket det synges på. Altså norsk eller engelsk.

Som i enhver cup, blir det en-mot-en kamper helt til to står igjen i finalen, og man får se hvem som ingen kan målbinde Ifølge mesterskapsreglene er fysisk kontakt og skytevåpen diskvalifiseringsgrunn - båre så det er klart.

Og dommere er Big Paulie selv, ræppefaderen Tommy Tee (Tee Productions) og Vinni fra Paperboys. Men også publikum skal få komme med sine innspill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer