Munnrapp starthjelp i Mandagsklubben

P3-prinsesse Kari Slaatsveen og stand-up-prins Dagfinn Lyngbø er sesongens første gjester når Mandagsklubben går på lufta med splitter nytt programlederlag i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld får produsent Lasse Hallberg i «Mandagsklubben» testet om seerne fortsatt har mandagsvanene i orden, etter en sesongs pause fra fjorårets seersuksess. Årets første gjester har begge talegavene i orden.

Munnfriske Kari (Irma1000) Slaatsveen er programleder i P3s morgenprogram «Holger Nielsens Metode» mens Dagfinn Lyngbø allerede er godt kjent på Scene West Victoria som stand-up-komiker. I tillegg skal de Lillos spille.

Seersuksess

Sist sesong oppnådde progammet rundt 300 000 faste seere hver mandag, etter en sped start på 120 000 seere året før.

- Vi håper at mellom 120 000 og 300 000 seere i kveld sier Hallberg som også var med i forrige runde med suksessprogrammet.

- Formen er den samme, men nye personligheter kommer naturlig nok til å prege programmet. Det blir ikke noe nytt XL. Derimot er det et snakkeprogram som Holmgang, men forhåpentlig litt morsommere, sier Hallberg.

Forandrer konseptet

Årets konsept har flere forhåndslagede reportasjer i løpet av programmet. Nytt av året er også band i studio.

Hele programlederlaget er byttet ut siden i fjor vår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.