Munnrapp starthjelp i Mandagsklubben

P3-prinsesse Kari Slaatsveen og stand-up-prins Dagfinn Lyngbø er sesongens første gjester når Mandagsklubben går på lufta med splitter nytt programlederlag i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld får produsent Lasse Hallberg i «Mandagsklubben» testet om seerne fortsatt har mandagsvanene i orden, etter en sesongs pause fra fjorårets seersuksess. Årets første gjester har begge talegavene i orden.

Munnfriske Kari (Irma1000) Slaatsveen er programleder i P3s morgenprogram «Holger Nielsens Metode» mens Dagfinn Lyngbø allerede er godt kjent på Scene West Victoria som stand-up-komiker. I tillegg skal de Lillos spille.

Seersuksess

Sist sesong oppnådde progammet rundt 300 000 faste seere hver mandag, etter en sped start på 120 000 seere året før.

- Vi håper at mellom 120 000 og 300 000 seere i kveld sier Hallberg som også var med i forrige runde med suksessprogrammet.

- Formen er den samme, men nye personligheter kommer naturlig nok til å prege programmet. Det blir ikke noe nytt XL. Derimot er det et snakkeprogram som Holmgang, men forhåpentlig litt morsommere, sier Hallberg.

Forandrer konseptet

Årets konsept har flere forhåndslagede reportasjer i løpet av programmet. Nytt av året er også band i studio.

Hele programlederlaget er byttet ut siden i fjor vår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer