Munter sommer

Sommerlatteren er sikret.

SAMLET FOR SOMMEREN: Christer Torjussen, Lisa Tønne, Andy Taffs og Hans Morten Hansen utgjør «Sommerlatter»-laget i 2012. Foto: John Andresen
SAMLET FOR SOMMEREN: Christer Torjussen, Lisa Tønne, Andy Taffs og Hans Morten Hansen utgjør «Sommerlatter»-laget i 2012. Foto: John Andresen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SHOW: Ta godt imot latterkvartetten sommeren 2012 - Lisa Tønne, Christer Torjussen, Andy Taffs og Hans Morten Hansen regjerer Latters utescene i år.

Det gjør de godt og vel.

Fire fine Lisa Tønne - som introduseres som showets «store stjerne og diva» tar seg ganske riktig av divataktene, med sedvanlig ironisk Tønne-snert og usedvanlig mange kostymeskift.

De mest fascinerende kostymeskiftene er det imidlertid Hans Morten Hansen som står for.

Andy Taffs utøver den øvelse nordmenn elsker utlendinger aller høyest for - han snakker om vårt yndlingstema, oss, altså Norge og nordmenn, og hvor festlig annerledes vi er enn andre land i den store verden.

Taffs gjør dette bedre enn de fleste - han kjenner både Norge og norsk språk godt nok til å komme forbi klisjeene, i sin engelskspråklige framføring.

Christer Torjussen danner fine kontraster mellom singel- og familieliv.

Han står også for en herlig demonstrasjon av hvor lite som skal til for å passere som eleganse på norsk (stikkord: jazzhender). Trøsten får være at det ikke er særlig bedre stilt i Australia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer