BRUKKET TÅ: Gitarist og vokalist Matthew Bellamy (i front) har brukket tåa, og vil ikke møte opp med krykker i Oslo Spektrum. Foto: Stella pictures
BRUKKET TÅ: Gitarist og vokalist Matthew Bellamy (i front) har brukket tåa, og vil ikke møte opp med krykker i Oslo Spektrum. Foto: Stella picturesVis mer

Muse avlyser Oslo-konsert

Gitarist og vokalist Matthew Bellamy har brukket tåa.

Under en uke før det britiske rockebandet skulle stått på scenen i Oslo spektrum 5. desember, har de sendt ut en melding på Twitter om at konserten er avlyst.

Grunnen er angivelig at bandets frontfigur, Matthew Bellamy, skal ha brukket tåa.

Ifølge Twitter-meldingen er konsertene i Stockholm, Malmø og Oslo blitt avlyst, men bandet opplyser at resten av turnèen vil gå som planlagt.

På sin hjemmeside skriver bandet at de ikke vil kunne levere et bra nok live-show til fansen med Bellamy på krykker.

Presseansvarlig i bookingbyrået Live Nation Norge, Kristin Svendsen, sier til Dagbladet at de ikke har fått opplysningene endelig bekreftet.

- Vi har enda ikke fått dette bekreftet. Så snart vi vet noe mer vil vi publisere dette på våre sider, så billettholdere kan følge med der, sier Svendsen.

Det prisbelønte rockebandet er kjent for å være et av verdens beste live-band, og har stor fanskare også her i Norge. I 2010 var de et av de største trekkplasterne under Hovefestivalen, og Dagbladets anmelder trillet da en femmer på terningen.

De har nettopp sluppet sitt sjette studioalbum, «The 2nd Law», som fikk en mer lunken mottagelse av Dagbladets anmelder.