STADIONKONSERT:  Det britiske rockebandet Muse skal spille to stadionkonserter i Norge neste år. Her er de i Oslo spektrum i 2009. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
STADIONKONSERT: Det britiske rockebandet Muse skal spille to stadionkonserter i Norge neste år. Her er de i Oslo spektrum i 2009. Foto: Henning Lillegård / DagbladetVis mer

Muse kommer likevel til Norge

Gjør to stadionkonserter i juli.

Muse måtte avlyse Oslo Spektrum-konserten denne uken. Grunnen var angivelig at bandets frontfigur, Matthew Bellamy, skal ha brukket tåa.

Nå er trøsten klar for fansen: Britene vender tilbake og gjør to stadionkonserter i Norge i juli.

Bergen Det blir Brann Stadion i Bergen 19. juli og Ullevaal stadion i Oslo 24. juli, på det som er bandets største stadionturné så langt i karrieren.

Ifølge arrangør Live Nation tar Muse med den kommende turneen et steg lengre og presenterer et storslagent show med en svært så ambisiøs sceneproduksjon.

Brudd Oslo-konserten ble avlyst fordi frontmann Matt Bellamy brakk flere bein i foten. Ifølge hans Twitter-konto planlegger bandet å gjenoppta førjulsturneen 10. desember i Finland. Bellamy beklaget overfor fansen i Norge og Sverige, og fleipet med at han vurderte å opptre på en Segway - men at «gitaren ville komme i veien».

Albumet «The 2nd Law» ble sluppet i oktober, og har toppet listene i over 20 land. Til uken slippes singelen «Follow Me».

(NTB)