Musical om Axl Rose - og Ymse

Axl Rose

Axl Rose og hans liv er basis for en Gilbert And Sullivan-aktig musical. Komponisten Andy Prieboy bruker Guns N' Roses-vokalisten som mal, men ønsker å speile musikklivet på 80-tallet mer generelt. Prieboy var i sin tid medlem i Wall of Voodoo, bandet som her til lands ble mest kjent i forbindelse med solokarrieren til Stan Ridgway.Tre titler fra musicalen skulle fortelle sitt om innholdet: «Coaine And Blowjobs», «I Think I Wrote A Symphony», «Give 'Em The Meat». Harry så det holder, med andre ord.

Radiohead

Radiohead gir ut en sju-låters video 27. april. Innhold: Pranoid Android, Street Spirit, No Surprises, Just, High & Dry, Karma Police og Fake Plastic Trees. Parlophone er utgiver, og distribueres altså i Norge av EMI/MSO.

Fleadh-festivalen

Fleadh-festivalen ekspanerte til USA i fjor, og gjentar suksessen i år - faktisk i dobbelt format. New York får besøk 13. og 14. juni, Chicago står for tur 20. juni, mens det hele avsluttes i San Francisco 27. juni. På plakaten:Shane MacGowan And The Popes, The Chieftains, Sinead O'Connor, Chumbawamba, Nanci Griffith, Indigo Girls, Los Lobos, John Lee Hooker, Richard Thompson.Arrangør er London-baserte Mean Fiddler Organisation, som sier til NME at plakaten for det store showet i Finsbury Park, London, på langt nær er klart for offentliggjøring. Av USA-plakaten å dømme kan vel likevel en del tyde på at London kan være stedet, 6. juni.

Korn

Korn liker det nok godt: Nå er en student utvist fra high school i Michigan, USA - for å bære ei Korn T-skjorte! Skolens ledelse vil ikke godta klær de mener propaganderer for narkotika, vold eller obskøn sex. Hva Korns T-skjorte angår, mener de den er «uanstendig, vulgær, obskøn, og... fornærmende».Studenten, Eric VanHoven, har ei mor som gir sin sønn full støtte. Sammen har de samla inn 400 underskrifter mot hva de anser som overgrep med karakter av sensur. En aksjon er på gang: Kommer alle 400 en dag til å stille i Korn T-skjorter...? Stay tuned.

C-Bo

Rapperen C-Bo er frikjent for anklagene om voldelige tekster. Etter å ha blitt løslatt på prøve for hendelser fire-fem år tilbake, ble han forleden bura inn på grunn av tekstinnholdet på albumet «'Til Casket Drops». Han blir imidlertid sittende en måned i fengsel - for andre, «små» forhold.