Musikalfantomer

Alle på vill flakking etter alternativ førjulsfeiring, garantert frityrfritt uten et snev av dissende lutefisk eller stekt slekt, kan trygt søke tilflukt i Gamle Logen. Der byr gjestende musikalfantomer fra Londons West End på mye sjarmerende vellyd.

Du er i trygge hender når disse åtte artistene setter i gang trylleriet.

«Magic of Broadway» er et sammensatt konsertshow med utvalgte topper fra de aller mest kjente og kjære musikalene i verden. Og de kan det som skal til, både sanglig og scenisk. Bak seg har de et stort, tett og swingende orkester ledet med suveren sjarm av Stephen Brooker.

Har du ingen favoritt på forhånd, er det lite sannsynlig at du ikke forlater lokalet med din egen personlige øresmyger.

Elegant humor

For her er det beste fra de fleste, for eksempel «Don't Cry For Me Argentina» fra «Evita» og «Memory» fra «Cats», som kveldens stjerne, Mary Carewe, vet å ta godt vare på.

Og her er «Maria», både hun fra «Sound of Music» og den evig etterlengtede fra «West Side Story», «Willkommen» fra «Cabaret» og ikke minst «I Don't Know How To Love Him» i Anne Skates forførende tolkning.

Sammen med Siobhan Coebly og Lee Gibson utgjør dessuten Carewe og Skates en vakker forsamling med generøse utringninger og høye kjolesplitter som de vet å framvise med elegant humor.

Flere stjerner

Her er kort sagt en samling melodiøse portretter satt kløktig inn blant tilbakelente parkettseilere, det hele peppet opp med råsterke showstoppere.

Michael Dore er den mannlige stjernen, hans solonummere smelter stolrader i Logen, men også stemmene over smokingslagene til Michael Cantwell, Maurice Clark og Mick Wilson sender gode signaler utover salen.

Når så orkestret slår til med «Slap That Bass», er det bare å gå jula i møte med hevet dansefot.

<B>SWING JULA INN:</B> Musikalartistene Mary Carewe, Siobhan Coebly og Anne Skates får opp stemningen og lager Broadway-magi sammen med sine kollegaer i Gamle Logen.