Musikeren er nesten blind, hørselshemmet og har tinnitus

Ikke engang alvorlige hørselsproblemer hindrer Paddy McAloon (61) i å lage ny musikk. Nå er han (nesten) tilbake med ny og gammel Prefab Sprout-musikk.

PREFABELAKTIG: Paddy McAloon er på en måte tilbake, og vi tok en lang prat med artisten som har vært sjuk, men vi snakker om musikken hans. Epikrisen hans får andre ta seg av. Foto: Tom Sheehan.
PREFABELAKTIG: Paddy McAloon er på en måte tilbake, og vi tok en lang prat med artisten som har vært sjuk, men vi snakker om musikken hans. Epikrisen hans får andre ta seg av. Foto: Tom Sheehan. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2003 ga Paddy McAloon ut soloalbumet «I Trawl The Megahertz», som fredag nyutgis under Prefab Sprout-navnet. Det er det første i en serie remastrede Prefab Sprout-album som vil se dagens lys de nærmeste par årene.

Paddy hadde fått diagnosen netthinneavløsning som uten riktig behandling kunne blindet ham hundre prosent. Mens han lå til rekonvalesens etter en operasjon ble han inspirert til å lage platen som består av et 22 minutter langt klassiskinspirert stykke med kvinnelig voiceover, samt åtte kortere, for det meste instrumentale komposisjoner.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer