Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Musikken lukter svidd gummi

Dimmu Borgir og Carburetors sammen i Chrome Division. Svarte leserne!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chrome Division er resultatet av et samarbeid mellom flere av Norges beste rockemusikere, og på mandag slipper de debutplata «Doomsday Rock N Roll».

Bandet består av Shagrath fra Dimmu Borgir, Eddie Guz fra Carburetors, Ricky Black, Tony White fra Minas Tirith og Luna fra Ashes to Ashes.

Debutalbumet legger seg i sjangeren «rett fram rock n roll», og ifølge dem selv dreier det seg om «djevelsk skitten rock n roll».

Med tydelig biker-image legger ikke bandet selv noe i mellom når de skal beskrive musikken. Ifølge dem selv er de den musikalske svaret på lukten av varmt lær og svidd gummi.

- Når man kjøper skiva er det lønnsomt å kjøpe med en six-pack med øl samtidig, for det er skikkelig drikkemusikk, man blir så glad av den. Men kanskje ikke alene da. Den passer på vorspiel og når man kjører bil, dra på litt og få litt fart. Men da trenger du ikke ha med six-packen, sa bandet til nettstedet Kulturo, i forbindelse med slippfesten.

Hvordan høres musikken ut? Spør bandet selv!

Foto: PRESSEBILDE
Foto: PRESSEBILDE Vis mer