Mellomvalget 2018:

Musikken Trump ikke får spille: - Tragisk

Minst 20 artister har bedt Donald Trump om å ikke spille sangene deres under sine valgkamparrangementer. Én av dem har bedt ham stoppe tre ganger.

MUSIKKNEKT: Donald Trump får ikke spille hvilken musikk han vil. Minst 20 artister har nektet ham å spille sangene deres under valgkamparrangementer. FOTO: Jim Watson / AFP / NTB Scanpix
MUSIKKNEKT: Donald Trump får ikke spille hvilken musikk han vil. Minst 20 artister har nektet ham å spille sangene deres under valgkamparrangementer. FOTO: Jim Watson / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag skal det stemmes på politikere til alle plassene i Representantenes hus og en tredel av setene i Senatet. I løpet av valgkampen har president Donald Trump fyrt opp stemningen med sine uttalelser om innvandringspolitikk, men nektes å bruke musikken til minst 20 artister.

Rihanna raser

Siste artist ute til å gi Trump musikknekt er superstjerna Rihanna. Hun ble gjort oppmerksom på at sangen «Don't Stop The Music» ble spilt under et valgkamparrangement i Tennessee av Washington Post-journalist Philip Rucker.

- Det har blitt sag én million ganger tidligere, men jeg kan gjøre det én million ganger til: Trumps valgkamparrangementer er ulikt noe annet innen politikken. Akkurat nå dundrer Rihannas «Don't Stop The Music» ut av høyttalerne i Chattanooga, samtidig som assistenter kaster gratis Trump-T-skjorter ut til folkemengden som et ballspill. Alle elsker det, skriver han på Twitter.

Den meldingen ble ikke popstjerna særlig begeistret for å lese:

- Det vil ikke fortsette. Verken meg eller mine folk vil noensinne være til stede, eller omkring, en av disse tragiske arrangementene. Så takk for at du gjorde meg oppmerksom på det, Philip, svarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer