Musikkfestivalen Norwegian Wood er konkurs

25 år etter den første festivalen, ble selskapet Norwegian Wood tirsdag ettermiddag slått konkurs i Asker og Bærum tingrett.

IKON: Avdøde David Bowie opptrådte på Norwegian Wood i 2004. Under konserten kastet en kvinnelig publikummer en kjærlighet på pinne på engelskmannens venstre øye (Bowie fikk skader på samme øye da han sloss med en kamerat på grunn av den damekrangel i ungdommen). Den legendariske artisten ble forbanna, men fortsatte konserten. Dagbladet-bilde gikk seinere verden rundt. Foto: Henning Lillegård
IKON: Avdøde David Bowie opptrådte på Norwegian Wood i 2004. Under konserten kastet en kvinnelig publikummer en kjærlighet på pinne på engelskmannens venstre øye (Bowie fikk skader på samme øye da han sloss med en kamerat på grunn av den damekrangel i ungdommen). Den legendariske artisten ble forbanna, men fortsatte konserten. Dagbladet-bilde gikk seinere verden rundt. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var selskapets styre som besluttet å begjære oppbud, opplyser Dagens Næringsliv.

– Man gjennomførte festivalen i 2017, som styret betegner som en suksess. Men de skriver at de ikke fikk nok publikum fordi man kom for sent i gang med markedsføringen, sier advokat Andreas Strime Christensen, som er oppnevnt som bostyrer.

Norwegian Wood har i dag en underdekning på 7 millioner kroner.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer