Musikksurf

Snø, asfalt eller vann - magasinet Playboard skriver om alt du kan gjøre med et brett under beina. Nå feirer bladet tre år med fest på Head On - hvor du antageligvis kan surfe på musikken.

Playboard sier selv at de har alt du vil vite om snowboard, skateboard og surfing - de heteste nyhetene, de siste bildene og de villeste ryktene... Så gjenstår det å se om superlativene også gjelder festene deres!

Torsdagens SuperReal er altså viet Playboard, og musikken står Bugge Wesseltoft og Super Real-mentor Olle Abstract for. Wesseltoft og DJ Abstract har spilt sammen tidligere under jazzfestivalene i Bergen og Molde.

Bugge Wesseltoft har etterhvert fått en sterk posisjon i samtidsjazzen, og i den nye norske elektroniske jazzen - som kanskje kan kalles teknojazz. Mange har blitt kjent med sjangeren gjennom Wesseltofts plateselskap «Jazzland», og utgivelsene derfra. I fjor kom for eksempel albumet «Jazzland Remixed», hvor jazzlåter er remikset av kjente norske DJ-navn som Per Martinsen og Sternklang.

Festen skulle egentlig være en uke tidligere, med kluss førte til en ukes utsettelse. Men førstkommende torsdag skulle alt være klart.

Du kan titte nærmere på Internettutgaven av magasinet Playboard.