Muskelmann-mania i Stallones nye film

«Alle» er med.

MUSKELMENN: Sylvester Stallone har samlet en hel rekke kjente muskelmenn til sin nye film «The Expendables».
MUSKELMENN: Sylvester Stallone har samlet en hel rekke kjente muskelmenn til sin nye film «The Expendables». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sylvester Stallone er vanligvis glad i å vise muskler, men i hans nyeste film «The Expendables» får han sylskarp konkurranse i fleksing. Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke og kampsportlegende Randy Couture er nemlig bekreftet i Stallones nye prosjekt.

Filmen handler om en gruppe leiesoldater som drar på et nærmest umulig oppdrag for å styrte en sør-amerikansk diktator. Leiesoldatenes liv er ikke mye verd, derav tittelen. Kjenner vi vår actionhistorie godt nok skulle vi tro at de klarer å overkomme dårlig odds.

Store navn og store musklerMickey Rourke ble i dag bekreftet i rollen som våpenhandler i filmen, Rourke har hatt en strabasiøs Hollywod-karriere og har tidligere uttalt at han aldri ville kommet tilbake for fullt uten Stallones hjelp.

Stallone skaffet Rourke en rolle i «Get Carter» og bidro til at den notoriske skuespilleren kom seg tilbake på rett kjøl. Det er kanskje derfor Rourke går fra mulig Oscar-kandidatur i filmen «The Wrestler» til Stallones muskelfilm.

Forrest Whitaker skal angivelig ha sagt ja til en sentral rolle i filmen, og Stallone er visstnok ganske nær å få overtalt Sir Ben Kingsley til å gjøre en opptreden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer