MUSKELMENN: Sylvester Stallone har samlet en hel rekke kjente muskelmenn til sin nye film «The Expendables».
MUSKELMENN: Sylvester Stallone har samlet en hel rekke kjente muskelmenn til sin nye film «The Expendables».Vis mer

Muskelmann-mania i Stallones nye film

«Alle» er med.

(Dagbladet.no): Sylvester Stallone er vanligvis glad i å vise muskler, men i hans nyeste film «The Expendables» får han sylskarp konkurranse i fleksing.

Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke og kampsportlegende Randy Couture er nemlig bekreftet i Stallones nye prosjekt.

Filmen handler om en gruppe leiesoldater som drar på et nærmest umulig oppdrag for å styrte en sør-amerikansk diktator. Leiesoldatenes liv er ikke mye verd, derav tittelen. Kjenner vi vår actionhistorie godt nok skulle vi tro at de klarer å overkomme dårlig odds.

Store navn og store muskler
Mickey Rourke ble i dag bekreftet i rollen som våpenhandler i filmen, Rourke har hatt en strabasiøs Hollywod-karriere og har tidligere uttalt at han aldri ville kommet tilbake for fullt uten Stallones hjelp.

Stallone skaffet Rourke en rolle i «Get Carter» og bidro til at den notoriske skuespilleren kom seg tilbake på rett kjøl. Det er kanskje derfor Rourke går fra mulig Oscar-kandidatur i filmen «The Wrestler» til Stallones muskelfilm.

Forrest Whitaker skal angivelig ha sagt ja til en sentral rolle i filmen, og Stallone er visstnok ganske nær å få overtalt Sir Ben Kingsley til å gjøre en opptreden.

Oscar-vinnere og gamle fiender
Hvis alle brikkene faller på plass for «The Expendables» kan den testosterondunstende filmen skilte med to Oscar-vinnere og en mulig Oscar-kandidat. Noe som tilhører sjeldenhetene for en så utpreget sjangerfilm.

Sylvester Stallone får også et hjertelig gjensyn med sin gamle motspiller og fiende Dolph Lundgren. Sist de to møttes var i bokseringen i «Rocky IV», da spilte den blonde kjempen fra Sverige Ivan Drago, en brutal russisk bokser.

«The Expendables» starter filming i mars og er forventet på kinoer i 2010.

Vi kan også informere at Jean Claude Van Damme ble tilbudt en rolle i actionfesten til Stallone, men av en eller merkelig grunn takket han nei.

ROCKY IV: Sylvester Stallone har møtt Dolph Lundgren før.
ROCKY IV: Sylvester Stallone har møtt Dolph Lundgren før. Vis mer
MUSKELMANN 1: Mickey Rourke.
MUSKELMANN 1: Mickey Rourke. Vis mer
MUSKELMANN 2: Dolph Lundgren.
MUSKELMANN 2: Dolph Lundgren. Vis mer
MUSKELMANN 3: Jason Statham.
MUSKELMANN 3: Jason Statham. Vis mer