Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Muskuløs og inderlig thrash metal

Machine Head er til å stole på.

ALBUM: Robb Flynn fortsetter ufortrødent sin ferd inn i sine pattenterte, vidstrakte metal-landskap. Riffmesteren har med unntak av noen få feilskjær tidlig i karrieren stort sett vert en mann å stole på når det kommer til muskuløs og inderlig thrash metal.

«Bloodstone & Diamonds» er intet unntak. Her bugner det av episke arrangementer, breialt gitararbeid og en rytmeseksjon som vet å sparke hardt fra seg.

Ting kan også tyde på at Flynn følger med i black metal-timen også. «Sail Into the Black» har noen brekk som kunne sklidd rett inn på en Behemoth-plate.

Bandet blir av mange sett på som en av de viktigste arkitektene bak moderne amerikansk metal. Det som hever dem over de fleste av deres samtidige er at de klarer å dytte atmosfære og nerve inn i det ellers så monstrøse øset.

Muskuløs og inderlig thrash metal

Gjengen har med hell tatt med seg mye av den melodiøse estetikken til sine heavy metal-forfedre, noe «Bloodstone & Diamonds» vinner mye på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling