DEBATT

Muslimers viktige motdemonstrasjon

De skjulte gruppene er enda farligere enn Profetens Ummah.

PROVOSERER: Uttalelser fra Profetens Ummah, her ved Ubaydullah Hussain, provoserer mange norske muslimer.
PROVOSERER: Uttalelser fra Profetens Ummah, her ved Ubaydullah Hussain, provoserer mange norske muslimer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har mange ristet på hodet av Profetens Ummah. Det er blitt enda mer vanskelig for dem å oppnå samfunnets tillit. Det gir Profetens Ummah blaffen i. De har sterk tro på seg selv, og mener deres prinsipper og teologi er korrekt.

Både etnisk norske politikere og innvandrerpolitikere reager sterkt på Profetens Ummahs oppførsel. De bør slå hardt ned på Profetens Ummahs oppfordring til vold og drap, Deres oppførsel ville ikke engang blitt akseptert i muslimske land som Iran eller Saudi Arabia.

Det er imidlertid ikke bare Profetens Ummah som refser det norske samfunnet og det demokratiske systemet. Det finnes mange konservative muslimer som er mot de samme tingene, men som opptrer i det skjulte. Disse skjulte gruppene er enda farligere enn Profetens Ummah.

Det som Profetens Ummah roper ut på torget, er ikke mer ekstremt enn det som personer og grupper - som oppfattes som kloke og intelligente - sier i lukkede fora. De spiller librale utad, men er egentlig like kritiske til det norske samfunnet.

I de siste dagene har mange imamer og religiøse organisajoner, som Islamsk Råd Norge, valgt å vise negativ reaksjon på Profetens Ummah. Jeg synes det er helt fantastisk! Samtidig minner jeg om at de samme aktørene for en tid tilbake lot være å ta avstand fra Profetens Ummah og Ubaydullah Hussains brutale utalelser mot oss homofile muslimer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer