Muslimers viktige motdemonstrasjon

De skjulte gruppene er enda farligere enn Profetens Ummah.

PROVOSERER: Uttalelser fra Profetens Ummah, her ved Ubaydullah Hussain, provoserer mange norske muslimer.
PROVOSERER: Uttalelser fra Profetens Ummah, her ved Ubaydullah Hussain, provoserer mange norske muslimer.Vis mer
Debattinnlegg

De siste dagene har mange ristet på hodet av Profetens Ummah. Det er blitt enda mer vanskelig for dem å oppnå samfunnets tillit. Det gir Profetens Ummah blaffen i. De har sterk tro på seg selv, og mener deres prinsipper og teologi er korrekt.

Både etnisk norske politikere og innvandrerpolitikere reager sterkt på Profetens Ummahs oppførsel. De bør slå hardt ned på Profetens Ummahs oppfordring til vold og drap, Deres oppførsel ville ikke engang blitt akseptert i muslimske land som Iran eller Saudi Arabia.

Det er imidlertid ikke bare Profetens Ummah som refser det norske samfunnet og det demokratiske systemet. Det finnes mange konservative muslimer som er mot de samme tingene, men som opptrer i det skjulte. Disse skjulte gruppene er enda farligere enn Profetens Ummah.

Det som Profetens Ummah roper ut på torget, er ikke mer ekstremt enn det som personer og grupper - som oppfattes som kloke og intelligente - sier i lukkede fora. De spiller librale utad, men er egentlig like kritiske til det norske samfunnet.

I de siste dagene har mange imamer og religiøse organisajoner, som Islamsk Råd Norge, valgt å vise negativ reaksjon på Profetens Ummah. Jeg synes det er helt fantastisk! Samtidig minner jeg om at de samme aktørene for en tid tilbake lot være å ta avstand fra Profetens Ummah og Ubaydullah Hussains brutale utalelser mot oss homofile muslimer.

Påstandene om at vi homofile muslimer fortjener å bli steinet til døde, har til dags dato verken Islamsk Råd Norge eller representanter for konservative muslimske grupperinger i Norge sagt et ord imot. Islamistenes uimotsagte oppfordring til å steinig og drap på homofile muslimer, er skam for muslimer i Norge.

Jeg utfordrer alle homofile organisasjoner til å være med på mandagens demostrasjon mot Profetens Ummah førstkommende mandag, som starter fra Grønland klokka 1700 og som avsluttes ved Stortinget. På den måten kan vi vise avsky mot Profeten Ummah, og samtidig vise de muslimske demonstrantene at vi finnes og står sammen med dem i denne viktige saken.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.