Musorama i Oslo Spektrum

Gir mye moro for penga.

ESTETISK: Muse vet hvordan det skal se ut når man iviterer til rockekonsert. FOTO: HENNING LILLEGÅRD
ESTETISK: Muse vet hvordan det skal se ut når man iviterer til rockekonsert. FOTO: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||KONSERT: Subtilitet er ikke favorittfaget til Muse. Det faktumet understreker de først som sist ved å komme ut av hver sin private skyskraper da de sparket i gang sjarmoffensiven i går. «Uprising» og «Resistance» får gleden av å sette fyr på Spektrum-publikumet og euforien brer umiddelbart om seg på det kalde betongdekket.

MassivtKonstruksjonene forvandles raskt til gigantiske storskjermer som fylles av lekre animasjoner og levende bilder av bandet selv. Matt Bellamy fekter med gitaren og lyser publikummet inn i øynene med laser og forsamlingen på gulvet gynger uavbrutt.

Det er en konstant kilde til undring et band som bare teller tre personer, med litt hjelp fra en fjerdemann i kulissene, kan lire av seg så mye lyd. Det låter massivt, detaljert og for det meste krystallklart, med unntak av de få gangene lydmannen fall for fristelsen å dra for hardt i spakene.

«New Born» og «Supermassive Black Hole» forvandler Spektrum til et ministadion spekket med lekre lyseffekter, konfettiballonger og alt som hører med når en av samtidens største underholdningsmaskiner inntar hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer