INGEN GJENFORENING: My Chemical Romance måtte skuffe fans etter en teaser de la ut tidligere denne uka, de skal ikke gjenforenes.  FOTO: Scanpix
INGEN GJENFORENING: My Chemical Romance måtte skuffe fans etter en teaser de la ut tidligere denne uka, de skal ikke gjenforenes. FOTO: ScanpixVis mer

My Chemical Romance-fans i harnisk etter ny video. Nå beklager bandet.

Fikk fansen til å tro de skulle gjøre comeback.

(Dagbladet): Onsdag ble det en håpefull stemning og full storm på Twitter da det amerikanske rockebandet My Chemical Romance la ut en liten snutt på deres offisielle konto, skriver blant annet Variety.

Den lille snutten hvor man kan man høre pianoet fra bandets 2006 låt «The Black Parade» bli spilt, var nok til å få fansen til å tro at bandet, som splittet opp i 2013, skulle gjenforenes.

Bandet kom derfor torsdag med en oppklaring til fansen, for å gjøre det klart at det ikke er snakk om noen gjenforening.

- Vi ble virkelig rørt og er imponerte over responsen vi fikk på teaseren, skriver bandet i uttalelsen de publiserte på Twitter, og fortsetter:

- Vi skal ikke på turne og det er ingen planer om en gjenforening, bare en lansering for jubileumet til «The Black Parade».

Ikke fornøyde

- Tusen takk for all kjærligheten, skrev bandet i den opprinnelige tweeten hvor uttalelsen er vedlagt.

Det hele knuste mang en fans drøm, og mange er naturlig nok misfornøyde med at bandet ikke skal gjenforenes.

Det har skapt en rekke reaksjoner på sosiale medier:

- TROR DERE AT DETTE ER ET SPILL, skrev en bruker fortvilet.

- Drittsekker! DERE GA OSS HÅP, skriver en annen.

Andre støtter bandet, mens flere er skuffet over at det blir en relansering og ikke en gjenforening.

- Hvorfor skal dere gi ut noe hvis dere har gitt ut noe lignende? Hvorfor gjør dere alt dette? Dette er slemt. Virkelig, skriver en dypt skuffet bruker.

«The Black Parade»

«The Black Parade» fyller 10 år i år, og albumet som var en gedigen suksess for bandet lå blant annet inne på VG-lista i Norge i 16 uker.

Bandet hadde en enorm fanskare, særlig tenåringer, og var blant annet hovedtrekkplaster på Hovefestivalen i Arendal i 2007.

Singelen «Welcome To The Black Parade», som blant annet toppet singellista i England, er den bandet kanskje mest er kjent for.

Bandet ble startet opp i 2001 og slo for alvor gjennom i 2006 med nevnte «The Black Parade».

Slutt på den kjemiske romansen

I 2013 svirret det rykter om at et nytt album var på trappene, men det ble det ingenting av.

Bandet ble oppløst samme år noe de bekreftet i en uttallelse på sine egne hjemmesider:

- Å være i dette bandet i 12 år har vært en sann velsignelse. Vi har fått dra til steder vi aldri trodde vi skulle få komme til, skrev de den gang.

I 2014 ga bandet ut samleskiva «May Death Never Stop You» og siden bandet ble oppløst har frontmann Gerard Way gitt ut soloplata «Hesitant Alien».